2012. január 29.-én (vasárnap) délelőtt 09:00 órakor tartandó rendes közgyűlés.

A közgyűlés helye: HU, 4100 Berettyóújfalu, Rákóczi u. 1. - II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény /Régi 5-ös iskola/ Konferenciaterme.
/ A helyszín biztosítását ezúton is köszönjük Kovács Zoltán iskolaigazgató és Nagy László képviselő, Ifjúsági és Sportbizottság elnök uraknak! /

Napirendi pontok:
1. A vezetőség beszámolója a Klub 2011. évi munkájáról, eredményeiről és gazdálkodásáról, a költségvetés teljesítésének ismertetése, pénzügyi beszámoló.
2. A 2012. évi munkaterv, versenynaptár tervezet és költségvetés tervezet, valamint a 2012-es tagdíj megvitatása, elfogadása.
3. A fegyvertulajdonosok, klubtagok kötelezettségei.
4. Egyebek napirendi pont. /Pályázati lehetőségek és egyéb működéssel kapcsolatos ötletek, felvetések megvitatása./

Amennyiben, a fentiekben meghirdetett időpontban a közgyűlés határozatképtelen lenne, úgy a Megismételt Közgyűlést ugyanazon a napon és helyszínen egy órával később, a klub Alapszabályának 9.§ 3/b. pontja alapján 10:00-ra újra összehívjuk, és az ott megjelent létszámmal a közgyűlést megtartjuk, amely a fentiekben meghirdetett napirendi pontok tekintetében már a jelenlévők számától függetlenül határozatképes lesz.

Kérjük, hogy aki versenyengedélyt szeretne váltani 2012. évre az a mellékelt versenyengedély kérő lapot (kitöltve) és a feltüntetett hozzájárulási díjat hozd magaddal.

Megjelenésedre feltétlenül számítunk.

Kapcsolódó dokumentumok:

- MEGHÍVÓ A Bihari Lövészklub tagjai részére.
- 2012.évi Versenynaptár tervezet. v1.
- Versenyengedély kérő lap. (2012. évre)<<<Vissza az indexhez.

F
i
g
y
e
l
e
m
!