FIGYELEM!

A Bihari Lövészklub 2015. március 29-én (vasárnap) délelőtt 09.00 órakor tartandó Rendkívüli közgyűlésre meghívja a klub tagjait. Közgyűlés helye: 4100. Berettyóújfalu, Tardy-szík Lőtér oktatótermében.

 

Napirendi pontok:

 

1./ A Debreceni Törvényszék 11.Pk.60.573/1990/24. számú végzésének ismertetése, az Alapszabály módosítása és a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapszabály elfogadása a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény és az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény és a sportról szóló 2004. évi I. törvény rendelkezéseinek figyelembevételével

 

2./ Egyebek

 

Amennyiben, a fentiekben meghirdetett időpontban a közgyűlés határozatképtelen lenne, úgy a Megismételt Közgyűlést ugyanazon a napon és helyszínen, 2015. március 29-én 10.00 órára a klub Alapszabályának 9.§ 3/b. pontja alapján újra összehívjuk, és az ott megjelent létszámmal a közgyűlést megtartjuk, amely a fentiekben meghirdetett napirendi pontok tekintetében már a jelenlévők számától függetlenül határozatképes lesz.

 

 

Megjelenésére feltétlenül számítunk. A Bihari Lövészklub elnöksége nevében:                        Hegedűs Péter

                                                                                                                                                                                                                                                               KlubelnökKapcsolódó dokumentumok:
- MEGHÍVÓ A Bihari Lövészklub tagjai részére.


<<<Vissza az indexhez.